Orar  |  Harta  |  eLibrary  |  Web lessons  |  Moodle 1  |  Moodle 2  |  SIMC  |  ACTE

Istorii de succes

Din ce în ce mai mulți tineri aleg să devină IT-iști. Unii din mare pasiune față de noile tehnologii, alții însă sunt motivați de salariu, care se clasează în vârful topului în raport cu alte meserii.
Pe lângă jobul de bază, Nicolae a dezvoltat o afacere personală. Alături de câțiva prieteni, au lansat Creditex, un proiect care adună cererile oamenilor care nevoie de un credit și le oferă companiilor de microfinanțare.
Vrea să-și transforme pasiunea față de IT într-o afacere profitabilă și utilă pentru oameni. A început cu pași mici, făcând tot ce-i dictează instinctul. Acum însă a venit momentul să-și aprofundeze cunoștințele în marketing și managementul unei companii, de aceea își continuă studiile la facultatea de marketing.

godina

Godina Nicolae

Sergiu-Mașurceac-2

Mașurceac Sergiu

Sergiu Mașurceac, deși a ales domeniul IT oarecum nepremeditat, în timp, a înțeles că nu a greșit. Mai mult, nici nu vrea să plece din țară, pentru că e convins că poate să reușească și acasă.
De curând a împlinit 19 ani și are toată viața înainte ca să-și îndeplinească toate visurile de creație. Și-a făcut studiile la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale (CEITI), iar în prezent este angajat în cadrul unei companii IT din Moldova. Îi place sportul, plimbările și să comunice cu prietenii. E pasionat de motociclete și chiar și-a procurat una.
Istoria de succes a lui Sergiu Mașurceac nu ține nici de vârstă, nici de incertitudini vocaționale, ci doar de multă muncă și determinare!
„În domeniu rămân doar cei care se regăsesc pe ei înșiși, care înțeleg pentru ce au venit, ce pot să facă și cei care sunt talentați” spune Sergiu.

Pasiunea pentru IT apare la fiecare în mod diferit. Pentru unii, din mare drag față de gaming, robotică sau electronică, alții pentru oportunitățile pe care le oferă o carieră în acest domeniu. Aventura lui Dan Iftodi în IT a început însă de pe vremea când era doar un copil.

Are 25 de ani și vine din Rezina. În momentul în care a decis să-și continue studiile la Chișinău, nu a stat pe gânduri nicio clipă! A ales Colegiul de Informatică, unde s-a convins și mai mult că vrea să-și facă o carieră în acest domeniu.

Toate proiectele la care lucrează, cărțile de specialitate pe care le citește sau alte curiozități despre programare le scrie pe blog și pe rețelele de socializare.

Dan_Iftodi-2

Eftodi Dan

russu-2

Russu Vadim

Inginer software orientat spre rezultate, cu accent primar asupra calității. Un jucător de echipă care își demonstrează angajamentul, învață rapid și participă activ la reușita echipei. Experimentat cu scrum agil, crearea de noi proiecte și furnizarea de software pentru producție.

Software Engineer, CEO Bear With Me S.R.L., Co-Founder în Qoobus Corporation și dețînător de titlu membru de onoare StartupYard (cel mai mare accelerator de startup-uri din Europa).

Proiectele dezvoltate se referă la segmentul Business to Business cele mai mari fiind: B2BHint.com (Cea mai mare baza de date din companii la nivel mondial) , Qoobus.com (Platforma revoluționară în industrie de transport și logistică al secolului 21).

maxim_stepanov

Stepanov Maxim